Enthousiaste beoordelingen

IMG_2971.JPG

"Lieve Billy en Lewis, 

Wat een eer om jullie beter te leren kennen. We hebben veel over, maar ook van jullie geleerd. Het was fijn dat we nieuwsgierige Billy vlot konden aaien. En wat was het een heerlijk gevoel om langzaamaan het vertrouwen te krijgen van zachte Lewis. We werden er net als jullie helemaal zen van!"

A & Q

IMG_3041.JPG

"Beste Lewis en Billy, 

Het was leuk om jullie te leren kennen, het was een top dag! Een dag om nooit te vergeten. Dikke knuffels van ons."

F & F

Image (12).jpeg

"Wat een fantastische en unieke ervaring! F. en Billy waren onmiddellijk de dikste vrienden. Mooi om te zien hoe Lewis voor de veiligheid bleef zorgen. En een top uitleg van Tine!"

A & F

bedankt.jpeg

Deze hartverwarmende boodschap ontdekte ik per toeval in mijn gastenboek. Ze werd geschreven door de mama van een cliënt die individuele therapie met alpaca's volgt. Wat fijn om deze ontdekking te doen!

E & J

c.jpeg

Tijdens de boostertweedaagse lijkt het even alsof ik al mijn zorgen vergeet. Ik kreeg er zoveel energie van dat ik 's avonds mijn kamer heb opgeruimd én voor het eerst in mijn leven vond ik dit zelfs leuk om te doen!

C

bil.jpeg

De boostertweedaagse was superduperleuk! Ik vond niets niet leuk. Ik heb deze tekening speciaal voor Billy de alpaca gemaakt.

L